Судовий процес

Прийнявши рішення вступити в судовий процес, необхідно розуміти, що судовий процес – це не мета і не завдання, це лише інструмент і шлях для вирішення Вашого завдання.

У зв’язку з цим, ефективність вирішення Вашого завдання буде залежати від того, наскільки майстерно цим інструментом володіють найняті Вами майстри.

При цьому, спочатку, Ви повинні ставитися до судового процесу не як до футбольного матчу, який має бути в будь-якому випадку виграний, а як до інструменту, використовуючи який Ви зможете вирішити свої завдання максимально ефективно.

Ви повинні розуміти, що судовий процес починається і виграється задовго до його відображення у залі суду, – а саме вже тоді, коли адвокатами розробляється стратегія ведення переговорів та судової справи з урахуванням усіх складнощів конфлікту та існуючих людських факторів.

Команда висококваліфікованих юристів групи «FOX» володіє нестандартним мисленням та великим досвідом у сфері медіації та судових спорів.

При цьому наші юристи мають великий досвід (більше 20 років) захисту громадян та бізнесу в судовому процесі та за його межами, заснований на їхніх галузевих знаннях, а також на різноманітному та позитивному досвіді переговорів і судових розглядів (у тому числі міжнародних).

Ми розуміємо, що захист клієнтів у суді – це велике мистецтво, яке можливо порівняти з театром або битвою, де важливу роль відіграє нестандартне мислення, креативна логіка, аналітичний та стратегічний підхід до справи, професіоналізм, знання різних областей права, ефективне оперування судовим процесом, великий позитивний досвід ведення судових справ та психологія поведінки.

Ми можемо впевнено сказати, що адвокати групи компаній «FOX» володіють усіма вищевказаними якостями та нададуть Вам допомогу при захисті Ваших прав та інтересів в суді.