про FOX

Історія юридичної групи «FOX» сягає корінням у 1996 рік, коли розпочали свою діяльність та здобули популярність перші юристи цієї групи, які спеціалізувалися в галузі митного права та зовнішньоекономічної діяльності.

У 2003 році засновниками групи було ухвалено рішення про об’єднання під брендом «FOX» (Україна). Незабаром юридичний проєкт «FOX» розширив свою сферу діяльності на інші галузі права та став одним із лідерів у сфері юридичних послуг в Україні.

У 2011 році, після реорганізації, під брендом «FOX» було створено юридичну компанію з головним офісом у місті Києві (Україна), яка розширила сферу діяльності юридичного проєкту «FOX».

Починаючи з цього моменту, юридичний проєкт «FOX» вийшов на європейський, американський та азіатський ринки. Юридична компанія «FOX» брала безпосередню участь у супроводі угод у Нідерландах, Франції, Португалії, Польщі, США, Туреччині та на Кіпрі, в галузі IT індустрії, медицини, банківській та фінансовій сферах, у будівництві та на ринку нерухомості, а також у нафтопереробній, нафтовидобувній, швейній, взуттєвій та текстильній галузях.

У 2015 році, з метою подальшого розширення сфери діяльності, під брендом «FOX» було створено Адвокатське бюро, яке забезпечує ведення судових справ у судах України.

Крім цього, юридичною групою «FOX» було запущено безліч інноваційних, наукових, соціальних та pro-bono проєктів. До таких проектів належать, наприклад, наукова лабораторія «Cosmic Law Portal» з вивчення космічного права та громадська організація «Магістрат» з досліджень у галузі прав людини та міжнародної безпеки.

Управління юридичною групою «FOX» здійснюється радою з чотирьох партнерів (два управляючі юридичні партнери та два зовнішні інвестиційні партнери), деякі з яких здійснюють наукову діяльність і беруть безпосередню участь у написанні статей і книг у галузі права, мають досвід роботи в державних органах, науковий ступінь у галузі права та додаткові вищі освіти в таких сферах, як менеджмент, філологія, гірнича інженерія, автоматизовані системи управління, митне право, міжнародне право, філософія та історія.

У сучасному динамічному світі ми прагнемо постійно вдосконалюватися, бути гнучкими, прогресивними, розширювати коло співпраці та партнерства з фахівцями в різних галузях права та бізнесу, залишаючись в авангарді юридичної сфери.

Саме тому основними принципами діяльності юридичної групи «FOX» є: інновації, пошук та створення інтелектуальних рішень, професіоналізм, оперативність, практичний та теоретичний підходи до вирішення завдань, удосконалення знань та досвіду, духовна та культурна освіта, інклюзивність, меритократія, повага, етика, сумлінність, гідність, чесність, високий рівень відповідальності, захист екології та надання екологічно ефективних послуг.

 

 

МАРІНІЧ Володимир

керуючий юридичний партнер, адвокат

Персональна карта

МИКЛУШ Марина 

керуючий юридичний партнер, адвокат

Персональна карта

 

mail@fox.com.ua +38 (067) 500 - 87 - 47 03186, Україна, м. Київ, вул. Авіаконструктора Антонова, б.4