МАРІНІЧ Володимир 

 


 
 
 
 

Володимир Марініч розпочав свою правову діяльність у 1995 році в органах державної влади України та брав безпосередню участь у створенні зовнішньоекономічного, митного, цивільного та господарського права України.

Володимир Марініч стояв біля витоків розробки та створення основних форм контрактів для здійснення різних видів господарської діяльності в Україні, а також брав безпосередню участь у фінансово-правовому моделюванні складних та багаторівневих транснаціональних структур інвестиційного, промислового та IT-бізнесу в Україні та Європі.

За період своєї діяльності Володимир Марініч супроводжував гучні судові справи в галузі публічного права проти Міністерства юстиції України, Міністерства освіти і науки України, Державної митної служби України, Міністерства внутрішніх справ України та Центральної виборчої комісії України, пов’язані з виборами Президента України та депутатів Верховної Ради України, організацією нотаріальної системи України, організацією освітнього процесу в Україні, реорганізацією державних органів виконавчої влади України, масовими звільненнями державних службовців та багатьма іншими аспектами.

Також Володимир Марініч має значний успішний досвід ведення судових справ у галузі цивільного та господарського права, пов’язаний із поділом майна, порушенням контрактних зобов’язань, спорами з автовиробниками та багатьма іншими питаннями.

Крім цього, Володимир Марініч бере безпосередню участь у багатьох наукових дослідженнях у таких галузях, як космічне право, міжнародна безпека, права людини, історія та археологія та інші.

На сьогоднішній день основними напрямками діяльності Володимира Марініча є публічне (міжнародне та національне) та приватне право у різних галузях бізнесу та діяльності людини.
 

 

 

 

Наукові профілі

ResearchGate ORCID Academia.edu

 

 

Освіта:

В процесі

Інститут всесвітньої історії Національної академії наук України

 

Історія та археологія (PhD student)

В процесі

Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут»

 

Космічний моніторинг Землі (Бакалавр)

2016

Одеський національний університет імені І.І. Мечникова 

   Спеціаліст у сфері історії

2009

Український державний університет фінансів та міжнародної торгівлі 

  Магістр у сфері міжнародного права
1995 Донецький державний технічний університет
 

Молодший спеціаліст у галузі автоматизованих систем управління

1995 Донецький державний технічний університет
 

Спеціаліст у галузі техніки та технологій розвідки родовищ корисних копалин

 

МАРІНІЧ Володимир 

керуючий юридичний партнер, адвокат

mail@fox.com.ua

+38 (067) 500 - 87 - 47