МИКЛУШ Марина

 


 
 
 
 

Марина Миклуш розпочала свою правову діяльність у 2099 році.

При цьому Марина Миклуш брала активну участь у розробці та створенні основних форм контрактів для здійснення різних видів господарської діяльності в Україні, а також у фінансово-правовому моделюванні складних та багаторівневих транснаціональних структур інвестиційного, промислового та IT-бізнесу в Україні та Європі.

За період своєї діяльності Марина Миклуш супроводжувала гучні судові справи в галузі публічного права проти Міністерства освіти і науки України та Центральної виборчої комісії України, пов’язані з виборами Президента України та депутатів Верховної Ради України, організацією освітнього процесу в Україні та багатьма іншими аспектами.

Також Марина Миклуш має значний успішний досвід ведення судових справ у галузі цивільного та господарського права, пов’язаний із поділом майна, порушенням контрактних зобов’язань, сімейними і корпоративними спорами, інтелектуальною власністю, спорами з автовиробниками та багатьма іншими питаннями.

Крім цього, Марина Миклуш бере безпосередню участь у багатьох наукових дослідженнях у таких галузях, як космічне право, міжнародна безпека, права людини, історія та археологія та інші.

На сьогоднішній день основними напрямками діяльності Марини Миклуш є публічне (міжнародне та національне) та приватне право у різних галузях бізнесу та діяльності людини.

 

 

 

 

 

Наукові профілі

ResearchGate ORCID Academia.edu

 

 

Освіта:

2017

Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського

  Магістр у сфері філології

2010

Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

  Магістр у сфері права

 

МИКЛУШ Марина

керуючий юридичний партнер, адвокат

mail@fox.com.ua

+38 (067) 500 - 87 - 47